Меню

Бонбони с мус от грозде

29 ноември 2014 | 17:20 | Илияна Николова
4 от 3 гласа
Добави в любими
300 г шоколад 
150 г грозде 
200 мл течна сметана 
100 г захар
50 г масло
шоколадови пръчици

Продукти
Приготвяне

Маслото и шоколадът се разтапят на водна баня и със сместа се намазват формите за бонбоните. Слагат се да стегнат в хладилника. През това време сметаната се разбива със захарта на сняг.

Гроздето се смила в блендер и се прибавя към сметаната. Разбърква се внимателно и с получената смес се пълнят формите за бонбони. Връщат се отново в хладилника, докато се стегнат. По желание се поръсват с шоколадови пръчици и се украсяват със зрънце грозде.

Снимка и идея: Стойка Гогова

Опитайте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай
2 rate up comment 1 rate down comment
### ( преди 9 години )