Меню

Свинско с бамя

1 декември 2014 | 16:02 | Михаела Лазарова
5 от 4 гласа
Добави в любими
1 кг свинско месо за готвене
500 г бамя
2 моркова
1-2 глави лук
8 скилидки чесън
1 чаша пасирани домати
50 мл олио
сол,черен пипер
1 ч.50 мин.

  • Порции: 4

Продукти
Приготвяне

Нарежете на ситно лука и морковите и ги задушете в мазнина. Прибавете към тях свинското месо, нарязано на малки парченца (около 2 см), както и смлян черен пипер. Когато месото се задуши, добавете вода или бульон колкото да го покрие и оставете да се готви на тих огън.

Когато е почти готово сложете и нарязаната бамя. След като месото и зеленчукът са добре сготвени накрая сложете пасираните домати, стрития чесън и сол на вкус.

Снимка: Thinkstock

Опитайте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай
0 rate up comment 1 rate down comment
pipinana ( преди 10 години )