Меню

Печени чеснови бутчета

7 декември 2015 | 12:00 | Илияна Николова
5 от 1 гласа
Добави в любими
½ чаша масло
3 супени лъжици млян чесън или гранули
3 супени лъжици соев сос
¼ чаена лъжичка черен пипер
1 супена лъжица сушен магданоз
6 бр пилешки бутчета
сол на вкус
40 мин.

  • Порции: 6

Продукти
Приготвяне

Загрейте фурната. Намазнете тавичка и оставете настрана.

В купичка смесете разтопеното масло, чесъна, соевия сос, пипера, магданоза и солта. Можете да загреете сместа за 2 минути в микровълнова и след това да разбъркате добре всички подправки с маслото.

Подредете бутчетата в тавата за печене. Облейте хубаво със сместа всяко бутче. Печете за около 30 минути на силен огън или до получаването на златиста коричка.

Снимка: iStock

Опитайте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай