Меню

Зелено пролетно ястие

15.03.2007г. / 17 28ч.
Аз жената
Зелено пролетно ястие

Продуктите са предимно зелени:
2 връзки киселец
2 връзки лапад
1 връзка магданоз
1/2 връзка джоджен
100 г масло
200г кисело мляко
3 равни лъжици брашно
2-3 яйца

Приготвяне:
Ситно нарязаните киселец и лапад поставете в тенджера, посолете и прибавете маслото, киселото мляко, размитото брашно, разбитите яйца и 1 чаша вода/ количеството е пожелание/. Разбъркайте добре и поставете на огъня, като бъркате. малко преди ястието да е готово, добавете нарязаните магданоз и джоджен.

Ястието можете да приготвите и със спанак и листа от цвекло.


Коментирай