Меню

Картофена салата с яйца, сирене и кашкавал

4 май 2017 | 09:59 | Илияна Николова
5 от 3 гласа
Добави в любими
1 кг картофи

3 сварени яйца

4-5 супени лъжици майонеза

2 супени лъжици зехтин

1 връзка пресен лук

1 щипка смесена подправка за скара

150 г сирене

150 г кашкавал 

1 кисела краставичка
40 мин.

  • Порции: 6

Продукти
Приготвяне

Сварете картофите без да ги белите. След като са готови ги изцедете и нарежете на едри кубчета. Поставете ги в дълбока купа за салата. Нарежете сварените яйца на полумесеци и ги прибавете към картофите. Нарежете лука на ситно, нарежете краставичката, настържете кашкавала и натрошете сиренето. Разбъркайте ги с картофите като прибавите и зехтина и майонезата.

Снимка: iStock

Вижте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай