
60 мин.
-
Порции: 8
Нарежете филийките хляб на кубчета. Нарежете на кубчета и ябълките. В голяма купа смесете хляба, ябълките, кафявата захар и нишестето. Разбъркайте добре, за да се смесят.
В отделна купа смесете яйцата, млякото, ванилията, канелата. Разбъркайте с телена бъркалка. Залейте хлебната смес с течната смес. Отново разбъркайте добре с дървена лъжица.
Изсипете сместа в намазнена правоъгълна тава за печене. Разпределете я добре, докато се разпространи до всички ръбове на тавата. Залейте с кленовия сироп. Печете в загрята на 180 градуса фурна за 45 минути.
След като крамбъла е готов, нарежете го на правоъгълни порции. Сервирайте поръсен с пудра захар.
Снимка: Tasty
Опитайте още: