-
Порции: 2
Нарежете начуканата пържола на тънки дълги жулиени. Смесете царевичното брашно с пипера, солта и подправката за телешко. Оваляйте добре месото в сместа. Пържете на маслена баня в дълбок съд с много мазнина, докато месото се запържи добре. Отцедете месото и го оставете настрана.
В друг тиган загрейте малко мазнина. В нея запържете нарязаните на дълго люти чушки, наситнения лук, настъргания джинджифил, червената чушка. Разбъркайте за няколко минути, докато омекнат. Добавете чесновата паста, оцета, соевия сос, чили соса, кетчупа. Разбърквайте, докато соса се глазира. В него добавете месото и бъркайте, докато се смеси с всички аромати на соса.
Снимка: Tasty
Вижте още:
Телешко „Уелингтън“
Телешко със зеленчуци по китайски
10 рецепти за крехко телешко