Меню

Коктейл "солена чихуахуа"

31 август 2017 | 05:56 | Илияна Николова
5 от 1 гласа
Добави в любими
200 мл текила
100 мл портокалов ликьор 
3 чаши пресен сок от грейпфрут
4 резена грейпфрут за декорация 
Сол
10 мин.

  • Порции: 4

Продукти
Приготвяне

Аранжирайте ръбовете на чашите със солта. Намокрете малко чашите и потопете в солта, за да полепне. Изчакайте да засъхне преди да напълните чашите с коктейла. 

Напълнете всяка от четирите чаши с по 2 бучки лед. Налейте първо текилата, разпределена на равни части в чашите, след това ликьора. Покрийте с плодовия сок и гарнирайте с резенчетата грейпфрут. 

Снимка: maxpixel

Вижте още:

Коктейл с черна водка и сладолед – видео рецепта
Летен коктейл с кафе и ликьор
Коктейл с ром, ананас и кокосова вода

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай