Меню

Чили с наденица и боб

30 септември 2017 | 06:24 | Илияна Николова
Добави в любими
500 г наденица
2 с. л. зехтин
2 червени чушки
2 скилидки чесън
1 щипка кориандър
1 щипка кимион
1 щипка черен пипер
1 щипка джоджен
400 г сварен боб от консерва
1 щипка захар
2 глави кромид лук
2 чаени лъжици чили
45 мин.

  • Порции: 4

Продукти
Приготвяне

Нарежете всички зеленчуци. Измийте боба от водата в консервата. Нарежете надениците на половини по дължина. Запържете ги в сгорещения зехтин. Към тях добавете лука, чесъна, чушките. Разбъркайте. Добавете и подправките. След това прибавете боба и разбъркайте. Сервирайте ястието, полято с чили соса.

Снимка: iStock

Опитайте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай