Меню

Пилешки деликатесен пастет

27 април 2007 | 11:30 | Аз жената
2 от 2 гласа
Добави в любими
Пилешки деликатесен пастет

Приготвяне
Продукти:
500 г варено пилешко месо от гърдите
6 г краве масло
100 г кашкавал
60 г пилешки бульон “Галина Бланка”
черен пипер
смляно мускатово орехче
сол

Приготвяне:
Нарязваме на дребно пилешкото месо. Кашкавала настъргваме. Смесваме ги и разбиваме с миксер. Добавяме предварително размекнатото краве масло и бульона.
Отново разбиваме с миксер и прибавяме смлените черен пипер и мускатово орехче. Поставяме пастета във формички или в една голяма форма и слагаме в хладилника.

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
Силвия ( преди 12 години )
Здравейте,искам да попитам бульона разтворен ли трябва да е или да се стрие кубчето и колко дни издържа пастета от това количество продукти.Приятен ден
отговор Сигнализирай за неуместен коментар