Меню

Сурови бонбони с шамфъстък и фурми

12 април 2018 | 06:38 | Михаела Лазарова
5 от 1 гласа
Добави в любими
200 г шамфъстък неосолен + още за овалване
12 фурми
1 чаена лъжичка кокосово масло, може и повече
3 супени лъжици натурално какао на прах
сокът на 1/2 портокал
малко настъргана портокалова кора
60 мин.

  • Порции: 10

Продукти
Приготвяне

Сложете всички съставки в кухненски робот, за да се смелят добре. Ако нямате такъв уред, с помощта на нож нарежете на ситно ядките и фурмите. От получената смес оформете топчета, които оваляйте в какао или натрошени ядки. Поставете в хладилник за около 30 – 40 минути.

Снимка: iStock 

Вижте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай