Меню

Шоколадово руло с бутертесто и орехи

9 април 2018 | 06:27 | Михаела Лазарова
5 от 1 гласа
Добави в любими
1 охладено бутертесто
течен шоколад или два настъргани шоколада по ваш избор
50 г натрошени орехи или други ядки
1 жълтък
40 мин.

  • Порции: 10

Продукти
Приготвяне

Разточете леко тестото. Намажете го (или поръсете с настъргания шоколад) с течния шоколад, поръсете орехите и започнете внимателно да го навивате на руло.

Сложете го в тавичка върху хартия за печене. С помощта на остра ножица започнете да го режете по този начин. След това леко разделете парчетата настрани. Намажете с жълтък и печете в предварително загрята фурна на 180 градуса до готовност.


Снимки: Facebook Фабиоса

Вижте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай