Меню

Салата с паста, бекон и кисели краставички

26 май 2018 | 06:00 | Михаела Лазарова
4 от 3 гласа
Добави в любими
350 г къса паста
5 кисели краставички
300 г бекон
100 г чедър
няколко стръка копър
За дресинга:
3 с.л. майонеза
1 с.л. дижонска горчица
2 с.л. от сока на киселите краставички
1/2 ч.л. чесън на прах 
сол, черен пипер на вкус
25 мин

  • Порции: 2

Продукти
Приготвяне

В добре загрят тиган капнете малко зехтин и запържете до златисто нарязания бекон. Сварете пастата според инструкциите на опаковката, след което я изплакнете с хладка вода в гевгир.

Прехвърлете я в подходяща купа, прибавете към нея бекона, настъргания чедър, наситнения копър и нарязаните кисели краставички. Пригответе дресинга като комбинирате всички съставки и овкусете салатата.

Снимка: iStock

Вижте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай