Меню

Шишчета с прошуто, моцарела, пъпеш

27 май 2018 | 08:18 | Илияна Николова
5 от 1 гласа
Добави в любими
½ зелен пъпеш 
½ оранжев пъпеш 
200 г прошуто
300 г бейби моцарела на топки 
1/2 диня
листенца мента 
дървени шишчета
20 мин.

  • Порции: 6

Продукти
Приготвяне

С помощта на лъжица за сладолед издълбайте малки топки от зеления и оранжевия пъпеш. Отстранете семето от динята и издълбайте същите топчета.

Започнете да нанизвате шишчетата като редувате една топка зелен пъпеш, топче моцарела, лист прошуто, топче оранжев пъпеш, топка диня, топка моцарела. Между отделните елементи нанизвайте по листенце мента.

Снимка: iStock

Опитайте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай