Меню

Предястие с гъби

30 май 2007 | 09:33 | Аз жената
2 от 1 гласа
Добави в любими
2 скилидки чесън
5 домата /може и от консерва/
4 маслинки без костилките
соев сос
1 чаена чаша бульон от кубче “Галина Бланка”
125 мл червено вино
700 г печурки
бял хляб
магданоз

Продукти
Приготвяне

Нарязваме на дребно доматите и ги запържваме. Прибавяме счукания чесън, маслините, супена лъжица соев сос, 175 мл от бульона и виното.
Варим соса, докато остане половината. Слагаме изчистените и измити гъби, нарязани на филийки, останалия бульон и задушаваме 10 минути, като от време на време бъркаме.
Запичаме с тостер филийки хляб до златисто и върху всяка от тях поставяме от гъбената смес.

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай