Салата от червено цвекло
30.05.2007г. / 15 14ч.
Аз жената
ПРИГОТОВЛЕНИЕ:
Цвеклото се вари нарязано със сол, изцежда се, прибавя се оцетът и се оставя да престои.
Картофите се нарязват на кубчета и се сваряват, изцеждат и се осоляват леко. Киселите краставички и морковите се нарязват на кубчета.
Пушеното месо се реже на ситно. Кашкавала и яйцата се настъргват. Майонезата и сметаната се разбиват и се прибавят копъра и черния пипер.
В голяма купа се подрежда по следния начин:
цвекло
картофи
кис. краставички
моркови
пушено месо
сос
яйце
кашкавал
цвекло
сос
яйце
кашкавал
цвекло
сос
яйце
кашкавал
чер. пипер, маслини и магданоз
ПРИЯТЕН АПЕТИТ!!!