Меню

Рецептата на Дженифър Анистън за филийки с авокадо и яйца

25 юли 2018 | 17:11 | Михаела Лазарова
5 от 3 гласа
Добави в любими
2 препечени филийки хляб
2 яйца
1 малко авокадо или 1/2 ако е по-голямо
зехтин, сол, черен пипер на вкус
10 мин

  • Порции: 2

Продукти
Приготвяне

В добре загрят тиган с незалепващо покритие, чукнете двете яйца. Ще им трябват няколко минути, докато станат перфектни за закуската. Намачкайте авокадото с помощта на вилица и прибавете към него няколко капки зехтин, сол и черен пипер. Намажете го върху препечените филийки, а за финал сложете готовите яйца върху всяка.

Снимки: Reuters; istock

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай