Меню

Пълнени кроасани с яйца, шунка и кашкавал

30 юли 2018 | 06:57 | Михаела Лазарова
5 от 1 гласа
Добави в любими
5 готови кроасана с масло
4 големи яйца
200 г настърган кашкавал
200 г шунка
2 червени чушки
няколко стръка пресен див лук или 1 малка глава стар
сол, черен пипер на вкус
30 мин

  • Порции: 4-5

Продукти
Приготвяне

С помощта на нож изрежете малко от горната част на кроасаните и премахнете част от вътрешността, за да може да добавите в нея останалите съставки. В купа разбийте яйцата и сложете към тях нарязаните на малки парчета чушки, шунка и лук и настъргания кашкавал.

Овкусете със сол и черен пипер и разбъркайте добре сместа. Напълнете издълбаните кроасани. Сложете ги в тавичка върху хартия за печене и запечете в предварително загрята фурна на 180 градуса за около 20 минути.

Снимка и идея: Facebook Delish

Вижте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай