260 мин
-
Порции: 5-6
В купа комбинирайте брашното/нишестето, захарта, ваниловата захар. Разбъркайте и прибавете яйцата и млякото. След като се получи хомогенна смес, прехвърлете я в подходяща тенджерка и сложете на котлона за няколко минути, докато се получи гъст крем.
Когато кремът е готов сложете маслото и бъркайте докато се разтопи. В подходяща форма за торта, сложете на дъното от крема. Върху него направете един ред със сълзици. Намажете ги с крем и отново поставете сълзици.
Редувайте като накрая завършите с крем. Натрошете няколко от сълзиците и поръсете обилно тортата. Сложете я в хладилник за няколко часа, за да стегне.
Идея: dolci.pw
Снимка: iStock
Вижте още: