Меню

Пица без тесто в касерола

29 август 2018 | 09:53 | Илияна Николова
5 от 1 гласа
Добави в любими
2 чаши сурови яйчени нудли 
500 г телешко филе, нарязано 
1 глава кромид, нарязан
2 скилидки чесън, пресован 
1 зелена чушка, нарязана 
1 чаша нарязан салам пеперони 
450 мл готов сос за пица по избор 
4 супени лъжици прясно мляко 
1 чаша настъргана моцарела
90 мин.

  • Порции: 8

Продукти
Приготвяне

Сварете нудлите според указанията на опаковката. Загрейте междувременно фурната на 180 градуса. 

В дълбок тиган на средна температура запържете лука. Добавете към него телешкото, нарязано на едро, пресования чесън и нарязаната чушка. Разбъркайте добре, докато се запържи за около 5-6 минути. Към тях добавете нудлите, пеперонито, соса за пица и млякото. Разбъркайте и прехвърлете цялата смес в касерола. 

Печете в загрятата фурна за около 20-30 минути. Накрая поръсете с моцарелата и печете за още 5 минути, докато хване коричка. 

Снимка: istock

Опитайте още:

11 вкусни и лесни рецепти за домашна пица

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай