Меню

Крем с маскарпоне по рецепта на Пинк

22 юни 2019 | 05:46 | Михаела Лазарова
5 от 1 гласа
Добави в любими
200 мл течна сметана за готвене неподсладена
5 с.л. маскарпоне
няколко капки ванилова есенция
пудра захар на сладост
ягоди или други горски плодове
60 мин

  • Порции: 3-4

Продукти
Приготвяне

С помощта на миксер, разбийте в купа сметаната. Прибавете към нея маскарпонето, ванилията и захарта. Разбъркайте добре. В подходящи купички сипете малко от сместа, след което сложете малко плодове и ги покрийте със сметановата смес. Така редувайте, докато завършите с плодове. Хубаво е десертът да се сложи в хладилник за около 30-40 минути, преди консумация.

Снимки: Reuters; istock

Опитайте и:

Любимият морковен кекс на Ромина Тасевска

Здравословният пудинг с матча и чия на Камерън Диаз

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай