Меню

Желиран пъпеш

12.06.2007г. / 16 52ч.
Аз жената
Желиран пъпеш

Продукти:
1 пъпеш
1 праскова
1 ч. ч. малини
2 нарязани праскови
2 с. л. захар
1 с. л. желатин
4 с.. л. бяло вино

Приготвяне:
1. Добре измития пъпеш разрязваме на две, почистваме го от семето и го оставяме в хладилника.
2. Кипваме малините в 1 ч. чаша вода. Прецеждаме сока и го слагаме със захарта отново на огъня.
3. Прибавяме размекнатия в малко студена вода желатин и бъркаме, докато се разтвори.
4. Заливаме с топлата течност нарязаните праскови и прибавяме виното.
5. Пълним пъпешовите половинки. Поставяме в хладилник, докато се желират.

Коментирай