Меню

Телешко филе миньон

26 септември 2018 | 10:15 | Илияна Николова
Добави в любими
150 г телешко бонфиле 
½ чаена лъжица пресен черен пипер 
сол на вкус 
¼ чаша балсамико 
¼ чаша сухо червено вино
15 мин.

  • Порции: 1

Продукти
Приготвяне

Поръсете филето с черния пипер и солта от двете страни. Загрейте тиган на средна към висока температура. Поставете стека в горещия тиган, запържете от всяка страна за една минута или докато покафенее. Намалете котлона на слабо, добавете балсамикото и червеното вино. Гответе за по 4 минути от всяка страна, като междувременно обливате със сос.

Сервирайте веднага като полеете с една лъжица от образувалия се в тигана сос.

Снимка: iStock

Вижте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай