Меню

Фритата с печена капия и колбас

18 ноември 2018 | 08:16 | Илияна Николова
5 от 1 гласа
Добави в любими
10-12 яйца
150-200 г колбас или шунка
1-2 печени капии
150 г сирене
3-4 супени лъжици олио
риган и черен пипер
45 мин.

  • Порции: 6

Продукти
Приготвяне

Яйцата се разбиват, към тях се прибавят нарязаните колбас и чушки, натрошеното сирене, подправките. Може да се добави малко прясно мляко, ако се получи по-гъста смес. Добавете и няколко лъжици олио. Разбърква се добре и се излива в тава. Пече се около 20 минути или до златиста коричка.

Снимка: личен архив

Опитайте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай