Меню

Шоко гхи – здравословен течен шоколад

30 март 2019 | 06:16 | Михаела Лазарова
5 от 1 гласа
Добави в любими
1 бурканче масло гхи 
мед или кленов сироп на сладост
5-6 с.л. натурално какао на прах (може и повече)
1 ч.л. ванилов екстракт
няколко зрънца морска сол
10 мин

  • Порции: 5-6

Продукти
Приготвяне

Изсипете маслото в кухненски робот или купа. Прибавете към него останалите съставки и разбъркайте до получаването на гладък шоколад. Прехвърлете го в по-голямо бурканче или покрийте купата със свежо фолио, за да не хване коричка. Съхранявайте в хладилник. Сервирайте шоко гхи към палачинки, филийки, сладолед.

Снимка: iStock

Вижте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай