Меню

Домашни чеснови крутони

20 август 2019 | 06:27 | Илияна Николова
5 от 1 гласа
Добави в любими
15 филии хляб
¼ чаша разтопено масло 
2 супени лъжици чеснова сол 
1 чаена лъжица черен пипер
30 мин

  • Порции: 8

Продукти
Приготвяне

Изрежете коричките от филиите хляб. Намажете средината на хляба от двете страни с разтопеното масло. След това го нарежете на малки кубчета. Поръсете с чесновата сол и пипера от двете страни. Можете да използвате и други подправки по желание.

Подредете крутоните върху хартия за печене в тава. Печете за 15 минути в загрята на 180 градуса фурна или до златисто. Оставете крутоните на стайна температура за 2 часа, за да изстинат и изсъхнат. Сервирайте в салати, супи и предястия.

Снимка: iStock

Вижте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай