Меню

Салата с пилешко и млечен дресинг

19 февруари 2019 | 07:22 | Михаела Лазарова
5 от 1 гласа
Добави в любими
500 г пилешки гърди
2 моркова
1 глава червен лук
2 стебла селъри
70 г сурово кашу
магданоз на вкус
сол, черен пипер на вкус
За дресинга:
½ опаковка майонеза
4 с.л. кисело мляко
няколко капки лимонов сок
½ ч.л. къри на прах
сол, черен пипер
20 мин

  • Порции: 2

Продукти
Приготвяне

Овкусете пилешките гърди със сол и черен пипер и ги пригответе на тиган. Обелете морковите и селърито. Морковите рендосайте на фино, а селърите нарежете на тънки парченца. Нарежете месото на малки хапки, сложете го в купа заедно с останалите съставки. Кашуто пригответе в сух загрят тиган за няколко минути, докато ядките леко се запекат, след което ги сложете в салатата. Пригответе дресинга, залейте салатата и разбъркайте добре.

Снимка: iStock

Вижте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай