Меню

Канелено-карамелени бадеми

26 февруари 2019 | 06:16 | Илияна Николова
5 от 1 гласа
Добави в любими
1 белтък 
1 чаена лъжица студена вода
4 чаши бадеми 
½ чаша захар 
¼ чаена лъжица сол 
½ чаена лъжица канела
90 мин

  • Порции: 10

Продукти
Приготвяне

Разбийте белтъка. Добавете водата. Разбийте отново, докато стане пухкава смес. В нея поставете бадемите. Разбъркайте, докато се покрият добре със сместа. Отделно смесете захарта, солта и канелата. Оваляйте бадемите в тях, за да полепне. Разпръснете ги върху хартия в тава за печене. Печете за около час до златисто на ниска температура около 120-150 градуса.

Снимка: iStock

Опитайте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай