Меню

Салата с паста, колбаси и майонезен дресинг

4 май 2019 | 06:37 | Михаела Лазарова
5 от 1 гласа
Добави в любими
Няколко листа маруля или айсберг
300 г сварена къса паста
150 г шунка
150 г колбас по ваш избор
150 г кашкавал
За дресинга:
3 с.л. майонеза
2 с.л. кисело мляко
1 стрък нарязан пресен чесан
1 стрък нарязан пресен лук
сол, черен пипер на вкус
1 ч.л. дижонска горчица
20 мин

  • Порции: 2-3

Продукти
Приготвяне

Измитата зелена салата се нарязва на ситно или се накъсва. Сложете я в голяма купа и прибавете към нея нарязаните меса, сварената и отцедена паста, настърганият кашкавал. Пригответе дресинга, като комбинирате всички съставки, овкусете салатата и сервирайте.

Снимка: iStock

Вижте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай