Меню

Падуански гнезда

18 юли 2007 | 10:49 | Аз жената
Добави в любими
120 г сирене Грана Падано
12 малки домати
3 с. л. мляко
магданоз за гарнитура

Продукти
Приготвяне

1. В купа разбъркайте сиренето с млякото. Нарежете доматите на две и издълбайте вътрешността им. Поръсете леко със сол, нарежете вътрешността на доматите на кубчета и ги прибавете към сместа в купата.
2. Напълнете половинките на доматите със сместа и ги сложете в тава, намазана предварително с масло. Печете ги за около 15 минути в предварително загрята фурна.
3. Украсете със стрък магданоз и сервирайте.
4. Бон апети!

Повече за сиренето Грана Падано
Още за сирената
Научете повече за сиренето Гауда

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай