Начин на приготвяне:
1. Загрейте фурната до 200 градуса. Сложете фолио в тава и поставете сиренето Гауда върху него. Оставете го да се разтопи в нагрятата фурна. Когато се разтопи, извадете го от фурната и го оставете да изстине.
2. В тиган сложете олио, накълцайте вътре лука, добавете нарязаните печурки, сложете риган и подправките. Махнете тигана и смесете всичко с разтопеното сирене и накълцаните яйца.
3. Изчакайте всичко да изстине. Когато пълнежа е студен, намажете го върху сиренето Гауда. Навийте Гауда на руло и го сложете във фризера да изстине.
4. Преди да сервирате, нарежете рулото и наредете парчетата върху чинията.
5. Бон апети!
Вижте повече за сиренето Гауда
Научете още за сирената