Меню

Руло Гауда

19 юли 2007 | 11:20 | Аз жената
Добави в любими
Руло Гауда

Приготвяне
Съставки:
300 г сирене Гауда
500 г печурки
2 парчета меко сирене
1 малък лук
2 твърдо сварени яйца
сушен риган
Смесени зеленчукови подправки
Олио

Начин на приготвяне:
1. Загрейте фурната до 200 градуса. Сложете фолио в тава и поставете сиренето Гауда върху него. Оставете го да се разтопи в нагрятата фурна. Когато се разтопи, извадете го от фурната и го оставете да изстине.
2. В тиган сложете олио, накълцайте вътре лука, добавете нарязаните печурки, сложете риган и подправките. Махнете тигана и смесете всичко с разтопеното сирене и накълцаните яйца.
3. Изчакайте всичко да изстине. Когато пълнежа е студен, намажете го върху сиренето Гауда. Навийте Гауда на руло и го сложете във фризера да изстине.
4. Преди да сервирате, нарежете рулото и наредете парчетата върху чинията.
5. Бон апети!

Вижте повече за сиренето Гауда
Научете още за сирената

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай