Меню

Мексиканско пиле със салца и чедър

4 септември 2019 | 07:06 | Илияна Николова
5 от 1 гласа
Добави в любими
4 бр пилешки гърди без кост
спрей за готвене 
1 скилидка чесън, пресован
1 щипка сол
1 щипка черен пипер
1 щипка кимион
1 чаша готова салца 
1 чаша настърган чедър
40 мин

  • Порции: 2

Продукти
Приготвяне

Загрейте фурната на 190-200 градуса. Загрейте тиган на средна температура. Напръскайте го със спрея за готвене. Втрийте чесъна в пилешките гърди. Намажете добре с подправките и солта. Запечатайте месото в тигана. Пържете до златиста коричка и от двете страни или около 15 минути. Прехвърлете месото в тавата. Покрийте със салцата и чедъра. Печете за 20 минути до разтопяване на сиренето. 

Снимка: istock

Опитайте още: 

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай