Меню

Лесна салата „Колсло“

24 ноември 2019 | 05:02 | Илияна Николова
5 от 1 гласа
Добави в любими
½ голяма зелка, ситно нарязана
3 големи моркова, настъргани
1 чаша майонеза
¼ чаша ябълков оцет
1 супена лъжица дижонска горчица
2 супени лъжици захар
1 супена лъжица (без връх) черен пипер
сол на вкус
120 мин

  • Порции: 6

Продукти
Приготвяне

Смесете всички продукти за дресинга. В голяма купа смесете нарязаното зеле и настърганите моркови. Залейте с дресинга и разбъркайте добре. Охладете салатата за няколко часа в хладилник преди сервиране.

Снимка: iStock

Опитайте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай