Меню

Средиземноморска салата с риба тон и боб

17 ноември 2019 | 06:11 | Илияна Николова
Добави в любими
500 г рукола
2 консерви риба тон
1 голяма глава червен лук
300 г сварен боб от консерва 
¼ чаша пресен магданоз, ситно нарязан
3 супени лъжици зехтин
2 супени лъжици пресен лимонов сок
½ чаена лъжичка настъргана лимонова коричка 
¼ чаена лъжичка сол
¼ чаена лъжичка черен пипер
10 мин

  • Порции: 2

Продукти
Приготвяне

Отцедете рибата тон от собствения сос. Отцедете и боба, ако е от консерва. Нарежете магданоза на ситно. Лука може да е нарязан на по-едри полумесеци. Смесете всички съставки в купа за салата. Овкусете с предварително смесените подправки, зехтин и лимонов сок за дресинга.

Снимка: iStock

Опитайте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай