Меню

Пилешка разядка

27 ноември 2019 | 06:22 | Михаела Лазарова
5 от 2 гласа
Добави в любими
300 г печено или варено пилешко месо без кости
1 малка глава червен лук
1 стрък селъри
½ зелена ябълка – по желание 
няколко стръка копър
1 опаковка майонеза
2 с.л. дижонска горчица
2 с.л. червен винен оцет
сол, черен пипер на вкус
10 мин

  • Порции: 3-4

Продукти
Приготвяне

Нарежете или накъсайте месото на малки парчета. Сложете го в купа, прибавете към него нарязаните ябълка и зеленчуци, както и останалите съставки. Разбъркайте добре и сервирайте с любимия ви хляб.

Снимка: iStock

Вижте още:

  • 10 рецепти за разядки
  • Как бихте оценили рецептата?
    Коментирай