Меню

Свинско със сладки картофи в мултикукър

11 декември 2019 | 06:15 | Илияна Николова
5 от 2 гласа
Добави в любими
500 г свинско филе без кост 
2 сладки картофа, обелени и нарязани 
1 супена лъжица риган
½ чаена лъжица черен пипер
сол на вкус
1 щипка чеснов прах 
½ чаша кафява захар 
3 супени лъжици масло, разтопено
7 ч.

  • Порции: 4

Продукти
Приготвяне

Втрийте подправките в свинското. Поставете нарязаните сладки картофи на дъното на купата на мултикукъра. Поръсете с кафявата захар равномерно и залейте с разтопеното масло. Поставете месото върху това канапе и поръсете със сол и черен пипер. Гответе ястието за 6-7 часа на около 65-70 градуса.

При сервиране добавете гарнитура по желание.

Снимка: iStock

Вижте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай