60 мин
-
Порции: 8
Загрейте фурната на 200 градуса. Разтопете 2 супени лъжици масло в тиган. В него запържете лука, докато омекне или около 2 минути. Прехвърлете лука в купа. В него разбъркайте рулцата от раци или филе в зависимост от това какво сте избрали, ¼ чаша пармезан, яйцето, лимоновия сок и копъра. Разбъркайте добре. Намажете ½ чаша разтопено масло в тава за печене. Оваляйте чадърчетата на гъбите в маслото, за да ги покрият добре. След това ги подредете и ги напълнете с плънката. Поръсете с кашкавал отгоре. Излейте бялото вино в тавата около гъбите.
Печете около 15-20 минути или до златисто.
Снимка: iStock
Вижте още: