Меню

Пълнени гъби с моцарела и пеперони

25 февруари 2020 | 05:47 | Михаела Лазарова
4 от 1 гласа
Добави в любими
10 големи гъби печурки или други подходящи за пълнене
1 буркан сос маринара
150 г тънко нарязан салам пеперони
2 топки тънко нарязана моцарела
сол, черен пипер на вкус
25 мин

  • Порции: 3

Продукти
Приготвяне

Премахнете пънчетата на гъбите и ги запазете за супа или яхния. Подредете гъбите в тава върху хартия за печене. Напълнете всяка гъба със сос, сложете от салама и накрая моцарелата. Печете в предварително загрята фурна на 180 градуса, докато моцарелата се разтопи.

Снимка: iStock

Вижте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай