Меню

Пилешки гърди увити в бекон

5 март 2020 | 10:00 | Михаела Лазарова
5 от 2 гласа
Добави в любими
600 г или  4 броя пилешки гърди без кости и кожа
100 г барбекю сос
около 200 г бекон нарязан на ленти
50 мин

  • Порции: 2

Продукти
Приготвяне

Нарежете пилешките гърди на ивици с дебелина около 2 см. Пригответе маринатата в купа и сложете в нея месото. Маринатата с месото може да изберете оттук, като за предпочитане е да е първата със соевия сос. След 15-20 минути извадете едно парче месо, намажете го със сос барбекю, увийте около него бекон и го поставете в тава върху хартия за печене. Същото направете и с останалата част от месото. Печете в предварително загрята фурна на 180 градуса за около 30 минути или до готовност на пилешкото месо.

Снимка: iStock

Вижте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай