Меню

Много лесни шоколадови трюфели

9 април 2020 | 05:24 | Илияна Николова
5 от 1 гласа
Добави в любими
200 г крема сирене
350 г пудра захар
500 г черен шоколад, разтопен 
1 и ½ чаени лъжици ванилия
90 мин

  • Порции: 25

Продукти
Приготвяне

В купа разбийте крема сиренето с миксер до гладка консистенция. Бавно започнете да добавяте пудра захарта, като не спирате да разбивате. Разтопете шоколада на водна баня. Добавете него и ванилията към сместа. Разбийте с миксера. Охладете сместа в хладилник за 1 час. След това оформете 25 малки топчета с ръце.

Оваляйте ги по желание в шоколадови пръчици, кокос, натрошени ядки, пудра захар или какао.

Снимка: iStock

Вижте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай