
240 мин
-
Порции: 10
Започнете да потапяте една по една бисквитите в млякото и да ги подреждате в тавата. След като първият ред е готов, може да го намажете с крема, който се приготвя като комбинирате млякото с пудинга. Отделно разбийте до пухкавост сметаната и я комбинирайте с пудинга. След това подредете втори ред, като отново потапяте бисквитите в млякото и намажете с крем. Последният ред на тортата трябва да е само с крем. На водна баня разтопете шоколада, заедно със сметаната. Когато се получи гладък крем и е леко охладен, може да намажете тортата, след което я оставете в хладилник да стегне за няколко часа.
Спести си чакането по опашки и поръчай бързо, лесно и удобно онлайн продукти от хипермаркети HIT от shop.gladen.bg.
Снимка: iStock
Вижте още: