Меню

Джамбалая с пилешко, скариди и наденица

8 май 2020 | 05:31 | Илияна Николова
5 от 2 гласа
Добави в любими
450 г пилешки гърди без кост, нарязани
450 г свинска наденица, нарязана
400 г нарязани домати
1 глава лук, нарязан
1 зелена чушка, нарязана
125 г целина, нарязана
250 мл пилешки бульон
2 чаени лъжици риган
2 чаени лъжици магданоз
2 чаени лъжици горчица
1 чаена лъжица лют червен пипер
½ чаена лъжица мащерка 
450 г обелени скариди
8 ч.

  • Порции: 8

Продукти
Приготвяне

В купата на мултикукъра сложете всички съставки без скаридите. Поръсете с подправките. Разбъркайте. Пуснете на програма на ниска температура за 7-8 часа. 30 минути преди джамбалаята да е готова добавете скаридите и довършете програмата за готвене.

Снимка: iStock

Опитайте още:

Как бихте оценили рецептата?