Меню

Паста карбонара с тиквички

12 май 2020 | 05:31 | Илияна Николова
Добави в любими
400 г паста по избор 
250 г бекон, нарязан
2 тиквички, нарязани 
4 яйца, разбити
Голяма шепа настърган пармезан
2-3 стръка пресен магданоз, ситно нарязан
Сол и черен пипер на вкус
50 мин

  • Порции: 4

Продукти
Приготвяне

Сварете пастата. През това време запържете бекона и тиквичките в малко мазнина в голям тиган. Отцедете пастата. Прехвърлете я в тигана и веднага залейте с разбитите яйца. Разбърквайте, докато покрият пастата изцяло. Добавете всички останали съставки и разбъркайте добре. Сервирайте, поръсена с още малко пармезан.

Снимка: iStock

Вижте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай