Меню

Чили кон карне в мултикукър

28 май 2020 | 05:39 | Илияна Николова
5 от 3 гласа
Добави в любими
500 г телешка кайма
1 глава лук, нарязан
2 стръка целина, нарязана
1 зелена чушка, нарязана
2 скилидки чесън, пресован
600 г доматена пасата 
400 г сварен боб от консерва (отцеден)
400 г сварен зелен фасул (може отново от консерва)
½ чаена лъжица чили на прах
½ чаена лъжица магданоз
1 чаена лъжица сол
¾ чаена лъжица босилек
¾ чаена лъжица риган
¼ чаена лъжица черен пипер
8 ч.

  • Порции: 6

Продукти
Приготвяне

Запържете каймата на средна температура на котлона, като разбърквате непрекъснато, докато покафенее. Отцедете от мазнината. Сложете я заедно с всички съставки в купата на мултикукъра. Изберете желаната от вас програма за готвене. Покрийте с капака и включете. Можете да готвите на много слаб огън за 8 часа или на по-силен за по-кратко време.

Снимка: iStock

Вижте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай