Меню

Салата с ориз, пилешко и песто

6 юли 2020 | 05:27 | Михаела Лазарова
5 от 1 гласа
Добави в любими
350 г сварен ориз
500 г печено пилешко месо, без кости
За дресинга:
300 г кисело мляко
малко повече от 1/2 бурканче песто
сол, черен пипер на вкус
30 мин

  • Порции: 4

Продукти
Приготвяне

Нарежете или накъсайте месото на малки хапки, като за салата. Свареният ориз се прецежда и изплаква в гевгир и заедно с месото се слагат в подходяща купа.

Отделно комбинирайте пестото, киселото мляко, солта и черния пипер. С получения дресинг овкусете салатата.

Спестете си чакането по опашки и поръчайте бързо, лесно и удобно онлайн продукти от хипермаркети HIT от shop.gladen.bg.

Снимка: iStock

Опитайте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай