Меню

Пикантна паста с пиле и песто

4 август 2020 | 07:46 | Илияна Николова
5 от 2 гласа
Добави в любими
450 г паста по избор 
3 супени лъжици зехтин 
2 супени лъжици люта паста чили 
450 г пилешки гърди без кост и кожа, нарязани 
6 супени лъжици песто от босилек 
40 г пармезан, настърган
25 г нарязан кориандър
45 мин

  • Порции: 4

Продукти
Приготвяне

Сварете пастата в подсолена вода. Отцедете. Загрейте тиган на средна температура. В него сложете пилешкото и чилито. Разбъркайте и гответе за около 10 минути, докато месото побелее и пусне соковете си. Добавете пастата в тигана, пестото, пармезана и кориандъра. Разбърквайте, докато всички съставки се стоплят добре в тигана. Сервирайте веднага.

Спестете си чакането по опашки и поръчайте бързо, лесно и удобно онлайн продукти от хипермаркети HIT от shop.gladen.bg.

Снимка: iStock

Вижте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай