Меню

Песто с рукола

18 юли 2020 | 05:16 | Михаела Лазарова
5 от 1 гласа
Добави в любими
200 г рукола
1/3 ч.ч.настърган пармезан
1/4 ч.ч.кедрови ядки
1 с.л. лимонов сок
1 скилидка чесън
1/2 ч.ч.зехтин
сол на вкус
15 мин

  • Порции: 2

Продукти
Приготвяне

Запечете леко кедровите ядки в сух и добре загрят тиган. В кухненски робот комбинирайте всички съставки. Смелете до получаването на гладка смес и сервирайте с хубав хляб.

Спестете си чакането по опашки и поръчайте бързо, лесно и удобно онлайн продукти от хипермаркети HIT от shop.gladen.bg.

Снимка: iStock

Вижте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай