Меню

Рецепта за печена сьомга в хартия от Анна-Мария Николаева

7 август 2020 | 06:15 | Михаела Лазарова
5 от 2 гласа
Добави в любими
2 броя филе от сьомга 
масло
1 малка глава лук
За овкусяване на рибата:
хималайска сол
млян черен пипер
розмарин – прясно нарязан или сушен
30 мин

  • Порции: 2

Продукти
Приготвяне

Рибата се овкусява хубаво с подправките. За всяко парче пригответе отделен лист хартия за печене. Сложете рибата в хартията, добавете ѝ лука нарязан на тънки колелца и малко парче масло. Увийте хубаво и печете в предварително загрята фурна на 160 градуса за около 20 минути.

Сервирайте с гарнитура по ваш избор двете средиземноморски порции сьомга!

Тук може да прочетете едно вълнуващо интервю с актрисата Анна-Мария Николаева – театърът е в сърцето й

Снимки: iStock; личен архив

Вижте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай