Меню

Пико де гайо (мексиканска салца)

1 септември 2020 | 07:28 | Илияна Николова
5 от 1 гласа
Добави в любими
1 обелен домат, нарязан
1 глава лук, нарязан
½ люта чушка, без семки и нарязана
2 стръка пресен кориандър, ситно нарязан
1 връзка пресен лук, нарязан 
½ чаена лъжица чеснови гранули 
1/8 чаена лъжица сол
1/8 чаена лъжица черен пипер
40 мин

  • Порции: 4

Продукти
Приготвяне

Нарежете всички продукти и ги подгответе заедно в купа. Овкусете с подправките. Разбъркайте много добре. Похлупете с капак и охладете в хладилник за 30 минути преди сервиране. 

Спестете си чакането по опашки и поръчайте бързо, лесно и удобно онлайн продукти от хипермаркети HIT от shop.gladen.bg.

Снимка: istock

Опитайте още: 

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай