Меню

Салата с пиле, къри, целина, стафиди и кашу

16 октомври 2020 | 04:11 | Илияна Николова
5 от 1 гласа
Добави в любими
450 г сварени пилешки гърди, нарязани 
2 стръка целина, нарязани 
110 г стафиди 
110 г печено кашу
225 г майонеза 
1 супена лъжица къри на прах 
1 скилидка чесън, пресован 
1 чаена лъжица лимонов сок 
Сол и черен пипер на вкус 
Пресен босилек за финал
60 мин

  • Порции: 6

Продукти
Приготвяне

В голяма купа смесете нарязаните гърди, целината, стафидите и кашуто. В отделна купа смесете майонезата, кърито, като добавяте по малко къри и опитвате, за да не прекалите с вкуса. След това добавете чесъна и лимоновия сок. Разбъркайте много добре. Прибавете майонезения сос към пилето и разбъркайте, докато полепне навсякъде. Овкусете със сол и пипер на вкус. Гарнирайте с пресен босилек и сервирайте.

Спестете си чакането по опашки и поръчайте бързо, лесно и удобно онлайн продукти от хипермаркети HIT Max от shop.gladen.bg.

Снимка: iStock

Вижте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай